SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Detinguda per apunyalar la parella, que la maltractava

La jove havia denunciat l’home mort per maltractaments || El difunt tenia una ordre d’allunyament que vencia avui dilluns

Imatge de la casa on van tenir lloc els successos.

Imatge de la casa on van tenir lloc els successos.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 27 anys va ser ahir detinguda com a presumpta agressora d’un jove de 28 anys a la urbanització El Coto de la localitat de Guadalajara d’El Casar. L’agressió va ser fruit d’una discussió entre la parella. El jove era parella de la detinguda, que a més l’havia denunciat per maltractaments. El jove presentava una ferida d’arma blanca. Els fets van tenir lloc ahir sobre les 07.30 hores del matí, quan el centre de salut d’El Casar va sol·licitar una UVI per a un ferit d’arma blanca que havia arribat pels seus propis mitjans al centre sanitari.

Tanmateix, va morir al cap de pocs minuts d’haver-hi arribat. En aquest operatiu van intervenir la Guàrdia Civil, personal del centre de salut d’El Casar, una UVI i una ambulància de Suport Vital Bàsic. El noi mort havia estat denunciat el maig del 2017 per maltractaments per part de la presumpta agressora i tenia una ordre d’allunyament sobre ella que vencia aquest dilluns, segons van constatar les autoritats de la localitat.

Una altra dona, agredida i obligada a tenir relacions per la parella, que tenia una ordre d’allunyament

En un altre ordre de coses, Policia Nacional va arrestar el passat dia 21 d’agost, al municipi malagueny de Marbella, un home de dinou anys i nacionalitat paraguaiana com a responsable dels delictes de detenció il·legal, agressió sexual i trencament de condemna. L’arrestat es va presentar al lloc de treball de la seua exparella i se la va emportar a punta de navalla fins a un establiment hoteler on la va obligar a pagar l’habitació i, una vegada a dins, la va forçar a mantenir relacions sexuals. El presumpte responsable es tractaria de l’exparella de la jove, que tenia una ordre d’allunyament en vigor, segons va comunicar la Policia Nacional.

Els fets van tenir lloc cap a les 21.00 hores quan la Sala del 091 va rebre una trucada en què es comunicava que un home s’havia endut a una noia del seu lloc de treball mentre la intimidava amb una navalla. Cap a les 03.50 del dia 22 d’agost, els investigadors van localitzar i alliberar la víctima, que es trobava retinguda en contra de la seua voluntat.

tracking