SEGRE

POLÍTICA

Campuzano diu que si Torra va al Congrés serà per parlar d'independència

Ho ha dit el portaveu del PDeCAT en el Congrés, Carles Campuzano

Campuzano diu que si Torra va al Congrés serà per parlar d'independència

Campuzano diu que si Torra va al Congrés serà per parlar d'independènciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha assegurat avui que si el president català, Quim Torra, va a la Cambra Baixa serà per parlar d’independència, Estat propi i autodeterminació.

Campuzano ha respost així a la invitació que la presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha fet avui al president de la Generalitat, perquè comparegui en el Congrés i defensi "els seus posicionaments polítics" perquè "on ha de parlar" és en les institucions i no només en altres llocs.

"Entenc que la senyora Pastor, si convida al senyor Torra al Congrés dels Diputats és que està disposada a parlar d’independència, està disposada a parlar d’Estat propi, està disposada a parlar d’autodeterminació, perquè de les coses que el senyor Torra parlaria en el Congrés seria precisament d’això," ha assegurat.

En declaracions als periodistes després de l’esmorzar informatiu en el qual Pastor ha convidat Torra a explicar-se a la cambra, Campuzano ha recordat que Puigdemont es va oferir a explicar les seues reivindicacions en el Congrés la tardor passada, i que Pastor "no va acceptar". "No sé si la senyora Pastor ha canviat de posició", ha agregat.

tracking