SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

El fill de la dona morta en una casa de Sils confessa

L’home, de 43 anys, reconeix que la va escanyar || Els Mossos el van detenir ahir a Maçanet de la Selva després de ser reconegut

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi G.F., el fill de la dona de 64 anys de la qual va aparèixer el cadàver en avançat estat de descomposició i embolicat amb plàstics divendres passat a l’habitatge de Vallcanera de Sils on residien tots dos, va admetre ahir davant dels Mossos d’Esquadra haver-la matat escanyant-la, segons van informar fonts pròximes a la investigació. L’home, de 43 anys, aturat i sense antecedents penals, es va prestar ahir a declarar davant dels agents de la policia catalana acompanyat del seu advocat, després d’haver estat arrestat al voltant de les dos del migdia en una avinguda de la localitat de Maçanet de la Selva.

L’autor confés del crim es trobava en parador desconegut des que els veïns van denunciar la desaparició de la seua progenitora, Carmen F., el dia 21 d’agost. Sospitaven que li hauria pogut passar alguna cosa perquè no l’havien vist des del novembre de l’any passat. El fill, ara sota custòdia policial, els assegurava que s’havia mudat a viure amb el nòvio.

Sospiten que va seguir cobrant la pensió de viudetat de la mare després d’haver-la matat

Un treballador del polígon industrial de Maçanet de la Selva va donar la veu d’alarma a primera hora del matí als Mossos d’Esquadra i va informar que creia haver vist el sospitós per la zona. Després d’una batuda, els Mossos van trobar-lo. Després de la confessió, s’espera que passi a disposició del jutjat d’instrucció número 3 de Santa Coloma de Farners durant els propers dies. En aquest sentit, la jutge manté el secret de sumari sobre les investigacions que es porten a terme. No obstant, ja va transcendir que l’autòpsia practicada al cos de la víctima mortal no havia permès revelar el motiu de la mort, ni tan sols confirmar la identitat del cadàver, a causa de l’avançant estat de putrefacció, a l’espera dels resultats de les proves complementàries que s’han practicat a les restes mortals.

A part, els investigadors també proven de determinar si l’home va cometre també un estafa bancària, ja que hauria continuat cobrant la pensió de viudetat de la mare durant aquests mesos.

tracking