SEGRE

SUCCESSOS TARRAGONA

Mor un home tirotejat al centre de Reus

A la víctima se li atribuïa un crim a Cambrils el 2008 || Els Mossos investiguen si l’assassinat de l’albanès és una revenja

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de nacionalitat albanesa i de quaranta-tres anys va morir ahir en un carrer de Reus després de rebre quatre trets des d’un cotxe, mentre passejava pel centre de la ciutat. Dels trets que va rebre, un va impactar-li just al cap i li va causar la mort a l’acte.

Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís passada la mitja nit d’ahir i van acudir al lloc dels fets, on van trobar la víctima, ja morta, tirada a terra i amb senyals de bala al cos.

Segons la investigació dels Mossos, el mort podria ser l’autor d’un crim que va ocórrer el 2008 en una gasolinera de Cambrils.

Les autoritats policials van apuntar llavors a la revenja com a motivació del crim, ja que la víctima, un veí de Vila-seca de 26 anys, devia diners procedents del tràfic de drogues i de la prostitució. Per això no descarten la hipòtesi de revenja com el principal motiu del tiroteig d’ahir.

Alguns veïns del lloc van comentar a les autoritats que el cotxe va fugir ràpidament després d’assestar els quatre trets a la víctima.

D’altres, en canvi, apunten que aquest va rebre diverses tandes de trets i que van sentir crits, després dels quals van escoltar patinar les rodes sobre l’asfalt.

tracking