SEGRE

VÍDEO. Enganxada entre Albert Rivera i Lídia Heredia a TV3

El líder de Ciutadans ha acusat la televisió catalana de "mentir" i "manipular"

VÍDEO. Topada entre Albert Rivera i Lídia Heredia en TV3

VÍDEO. Topada entre Albert Rivera i Lídia Heredia en TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrevista al president de Ciutadans, Albert Rivera, al programa 'Els Matins' de TV3 ha acabat aquest divendres en enganxada entre el líder de la formació taronja i la presentadora, Lídia Heredia. El motiu, que Rivera hagi acusat a la televisió pública catalana de "mentir", de "manipular políticament" i de ser un "aparell de propaganda separatista".

D’altra banda, durant l’entrevista, el líder de Ciutadans ha dit que és una "mala notícia" que l’economia estigui "sota la batuta" del líder de Podemos, Pablo Iglesias, i ha advertit el cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, que la pujada de l’IRPF és un "escull insalvable" perquè el seu partit doni suport als pressupostos. Rivera ha rebutjat una pujada d’impostos, i de l’IRPF i al dièsel, i ha avisat en aquest sentit que aquesta qüestió és un "escull insalvable" perquè Ciutadans pugui donar el seu suport als pressupostos generals de l’Estat. Ha considerat que Sánchez depèn d’Iglesias per tirar endavant els pressupostos, i així ha qualificat de "mala notícia" que l’economia espanyola sigui "sota la batuta" del líder de Podemos.

Respecte a l’exhumació de les restes de Franco, ha demanat de nou al Govern que "rectifiqui" i tramiti aquest assumpte mitjançant una llei, en el cas de la qual Ciutadans donaria el seu suport presentant esmenes, i no amb un "decretàs".

tracking