SEGRE

POLíTICA

La Presidenta d'ANC: "L'objectiu de la independència és més viu que mai"

Paluzié anima a participar en la Diada per reivindicar "la república catalana"

La Presidenta d'ANC:

La Presidenta d'ANC: "El objectiu de la independència és més viu que mai"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzié, ha fet aquest dissabte una crida a participar en la manifestació de la Diada per reivindicar "la república catalana", i ha defensat que "l’objectiu polític de la independència és més fort i viu que mai".

En declaracions a TV3, Paluzié ha criticat "la repressió política que té per objectiu que tinguem por i renunciem als objectius polítics".

També ha explicat que la manifestació de la Diada, que organitzen ANC i Òmnium Cultural, "és per la república catalana i per dir al món, a l’Estat i a tot el món, que aquí no hem renunciat a res i que l’objectiu polític, que és la independència, és més fort i més viu que mai".

Preguntada sobre si una condemna dels polítics acusats de rebel·lió pot desencadenar la independència de Catalunya, Paluzié ha dit: "La sentència pot ser una oportunitat, però tampoc no pot ser una soga al coll, si no hi ha una voluntat del Parlament, un Govern disposat i la mobilització popular alhora, pot ser que aquell no sigui el moment".

tracking