SEGRE

POLÍTICA ATAC

Millora després de ser apunyalat el diputat brasiler

Lidera els sondejos electorals

El diputat Jair Bolsonaro en el moment de l’atac.

El diputat Jair Bolsonaro en el moment de l’atac.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat brasiler candidat a les pròximes eleccions d’octubre, Jair Bolsonaro, líder als sondejos, que dijous va ser apunyalat durant un míting electoral, va ser traslladat ahir des de l’hospital de Juiz de Fora on va ser operat a un centre mèdic de referència a São Paulo.

El candidat i capità a la reserva de l’Exèrcit brasiler va ser transferit en un avió particular a São Paulo, on va ser ingressat a l’hospital Albert Einstein, un dels més prestigiosos d’Amèrica Llatina. El canvi d’hospital va ser determinat pels familiars malgrat que els metges que atenien el candidat van alertar que el pacient no estava en condicions per efectuar el seu trasllat.

El diputat va ser apunyalat quan era carregat a collibè enmig d’una multitud en un cèntric carrer de Juiz de Fora, la segona ciutat més gran de l’estat de Minas Gerais (sud-est), la qual cosa va provocar commoció al país i va portar els altres candidats a cancel·lar les seues agendes provisionalment.

L’autor de l’apunyalament, un home de 40 anys, va ser detingut al mateix lloc dels fets. La Policia considera que l’atac va ser premeditat i està provant de determinar si va actuar en solitari.

tracking