SEGRE

POLÍTICA ESTATS UNITS

Trump va veure’s amb militars veneçolans contra Maduro

Condemnat un exassessor seu

Donald Trump posa al despatx oval.

Donald Trump posa al despatx oval.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern dels EUA va mantenir diverses reunions secretes amb militars rebels de Veneçuela contraris al president Nicolás Maduro, informa ahir el diari New York Times, que cita funcionaris nord-americans i un excomandant militar veneçolà.

Segons el diari, les reunions van començar a la tardor de l’any passat i van continuar fins a aquest any, i durant aquestes converses, celebrades a l’estranger, els militars veneçolans van assegurar el Govern nord-americà que representaven centenars de membres de les Forces Armades que no estaven d’acord amb Maduro i que apostaven per enderrocar-lo.

D’altra banda, l’expresident dels Estats Units Barack Obama ha entrat a la campanya de cara a les eleccions legislatives del novembre i demana el vot per als demòcrates per poder exercir un control sobre el seu succés.

George Papadopoulos, exassessor de la campanya electoral de Trump, és el primer exmembre de l’equip a ser condemnat en el marc de la trama russa, en aquest cas per mentir a l’FBI. La seua pena és de dos setmanes de presó, una multa de 9.500 dòlars i 200 hores de treball comunitari.

tracking