SEGRE

Montón: "Jo sí vaig fer el màster, el meu cas no té res a veure amb d'altres"

La ministra de Sanitat, Carmen Montón, en un moment de la seua compareixença aquest dilluns.

Montón sobre el seu màster: "No he comès cap irregularitat"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Sanitat, Carmen Montón, ha defensat que el cas del seu màster "no té res a veure amb altres desgraciats casos", com el de l’expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes, i ha descartat dimitir: "Aquesta possibilitat decau. Jo sí que vaig fer el màster i tinc materials que acrediten la meua honestedat". "No tots som iguals", ha asseverat Montón en una roda de premsa, després d’apuntar que va cursar aquests estudis perquè la "il·lusionava" aprendre sobre la matèria de la qual era portaveu al Congrés i en un moment de la seua vida en què li va suposar un "gran esforç" perquè, entre altres coses, estava embarassada.

Montón ha dit sentir el "suport del president" del Govern, Pedro Sánchez, amb qui ha parlat d’aquest assumpte abans de la seua roda de premsa -igual com amb la vicepresidenta Carmen Calvo- i que ha estat qui li ha demanat que donés explicacions públiques.

La ministra ha negat una a una les irregularitats que publica eldiario.es i ha posat èmfasi que disposa dels documents que acrediten la culminació de l’esmentat màster el curs 2010-2011 i de l’ordinador on el va fer.

tracking