SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La violència masclista es cobra dos noves vides a Astúries i Madrid

Un home mata la seua ex a la feina i un altre, la seua parella davant dels fills menors || L’autòpsia confirma que la dona de Castelló també va ser assassinada

Imatge de l’equip d’emergències davant de l’entrada de la perruqueria a Villaverde (Madrid).

Imatge de l’equip d’emergències davant de l’entrada de la perruqueria a Villaverde (Madrid).TWITTER @EMERGENCIASMAD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 29 anys va morir ahir en mans de la seua parella, un home de 50 anys que es va suïcidar després de, suposadament, treure-li la vida, a la localitat asturiana de La Caridad. Una altra dona d’entre 45 i 50 anys i de nacionalitat dominicana va morir també ahir en mans de la seua exparella, un home dominicà de 49 anys, en una perruqueria del districte madrileny de Villaverde, on treballava. Aquestes dos morts eleven la xifra de víctimes per violència masclista a 34 aquest 2018.

El succés de La Caridad va tenir lloc a la casa de la parella, on també hi havia els seus dos fills, menors d’edat, que van presenciar el crim. L’home es va suïcidar després de treure-li la vida a la seua parella penjant-se en una de les estances del domicili. Les autoritats van anar al lloc dels fets avisats per la troballa d’un home penjat i, a l’arribar, van descobrir el cadàver de la víctima amb ferides mortals per arma blanca.

El víctima del crim madrileny presentava cinc ferides per arma blanca al cos: tres al tòrax, una al coll i una altra a la mà. Després de rebre l’avís i arribar al lloc dels fets, els agents de la Policia Nacional li van realitzar tasques de reanimació i, quan van arribar, els sanitaris li van practicar una toracotomia. Al cap de mitja hora només van poder confirmar-ne la mort. Segons fonts de la policia madrilenya, l’autor dels fets va ser detingut als voltants de la perruqueria on es va cometre el crim. Ell mateix va admetre que havia matat la seua exparella. Quan el van trobar, l’equip d’emergències va haver de practicar-li unes cures a la mà per una ferida incisiva.

D’altra banda, el Govern valencià va confirmar ahir que la dona de 35 anys que es va trobar morta al seu domicili de la localitat castellonenca de Borriol (vegeu SEGRE de diumenge) el passat 8 de setembre es correspon també amb un cas de violència masclista. Segons l’autòpsia realitzada, la víctima, que tenia un nen menor d’edat, hauria mort entre el 2 i 3 de setembre.

Amb aquests últims casos, el nombre de dones víctimes en mans de les seues parelles o exparelles ascendeix a trenta-quatre i són vint els menors que s’han quedat orfes.

tracking