SEGRE

ESNOTICIA

Casado insisteix a aplicar el 155 pel “desafiament independentista”

El líder del Partit Popular, Pablo Casado.

El líder del Partit Popular, Pablo Casado.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, va afirmar ahir que el Partit Popular “no té res a celebrar” en la festa de la Diada, “no per l’elecció d’aquesta data al calendari sinó pel que ha passat durant els últims anys” a Catalunya. En aquest sentit, va advertir el cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, que la situació “ja és molt greu” i es va oferir a “assumir el desgast” que representa aplicar de nou l’article 155 de la Constitució.

A la seua intervenció davant del Grup Popular al Senat, Casado va subratllar que el PP no pot celebrar “una festa en la qual s’intenta continuar segmentant la societat segons el que pensa o el que creu”. “El PP no pot celebrar aquesta Diada davant de la inacció d’un PSOE al capdavant del Govern d’Espanya que sembla més interessat a enviar-se senyals de fum i codis simulats amb els independentistes que a fer complir la llei”, va emfatitzar.

El líder del Partit Popular va ressaltar en aquest sentit que la posició de la formació en aquest assumpte és “inequívoca” perquè si “segueix endavant” el desafiament independentista, el Senat té “prou vots per aplicar una altra vegada” l’article 155 amb l’objectiu de recuperar la “legalitat, la convivència i la prosperitat a Catalunya”, i va afegir que “no poden seguir tolerant una escalada de confrontació als carrers per part dels que volen destruir la democràcia” davant dels que volen viure en llibertat i en pau.

tracking