SEGRE

José Antonio Togores és nomenat cap superior de Policia de Catalunya

José Antonio Togores Guisasola

José Antonio Togores és nomenat cap superior de Policia de CatalunyaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha nomenat nou cap superior de Policia de Catalunya al comissari principal José Antonio Togores Guisasola, que fins ara ocupava aquest càrrec a Extremadura. Segons informa el Ministeri de l’Interior, Togores compta amb una acreditada carrera professional i una sòlida experiència en diverses especialitats de la Policia Nacional i el seu nomenament es produeix després de la recent jubilació de Sebastián Trapote, que havia ocupat aquesta responsabilitat des de juliol de 2015.

Togores Guisasola va ingressar el 1979 a la Policia Nacional i des d’aleshores ha passat per nombroses unitats policials com la de Desactivació d’Explosius i les prefectures de la Secció de Cavalleria i Guies Canins i de la Unitat d’Intervenció Policial.

A més va ser conseller d’Interior a l’Ambaixada d’Espanya a Colòmbia i cap regional d’operacions en la Prefectura Superior de Policia d’Andalusia Oriental i des de finals del passat any exercia el càrrec de cap superior d’Extremadura.

Togores té sis creus al Mèrit Policial i set medalles atorgades per Interpol i per diferents unitats operatives de Colòmbia i a més té l’Encomanda de l’Ordre d’Isabel la Católica i nombroses felicitacions públiques.

tracking