SEGRE
El president del Govern, Pedro Sánchez

La tesi de Sánchez ha superat dos anàlisis antiplagi, segons el GovernEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tesi doctoral del president del Govern, Pedro Sánchez, s’ha fet pública aquest divendres a Teseo, la base de dades d’aquest tipus de treballs i dependent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports. Sánchez va anunciar ahir que havia donat autorització per a la publicació a internet de la seua tesi davant dels dubtes plantejats sobre la mateixa per l’oposició i per diversos mitjans de comunicació.

Disponible en PDF en aquest enllaç

El treball del cap de l’Executiu presentat a la Universidad Camilo José Cela porta per títol "Innovaciones de la diplomàcia econòmica espanyola: Anàlisi del sector publico (2000-2012)" i va ser defensada per Sánchez davant del corresponent tribunal acadèmic el 26 de novembre de 2012, que li va atorgar un "cum laude", la màxima qualificació possible En el resum de Teseo s’explica que la investigació aborda les innovacions que al terreny de la diplomàcia econòmica han liderat els diferents nivells del sector públic espanyol.

Afegeix que la tesi parteix de l’elaboració d’una definició de diplomàcia econòmica per a, posteriorment, investigar els avenços que a l’acció econòmica exterior s’han produït en els ajuntaments i regions i, en especial, pel Govern d’Espanya.

Ressalta igualment que el treball compta amb una àmplia investigació de casos pràctics que demostren el compromís del sector públic espanyol per la internacionalització de l’economia i el suport al seu teixit empresarial.

Abans de fer-se pública la tesi en la seua integritat, el Govern ha difós aquest matí l’anàlisi antiplagi de la mateixa realitzada per dos portals dedicats a detectar aquesta possibilitat i després dels que assegura que s’ha determinat el contingut original del treball. L’anàlisi ha estat realitzada mitjançant els programes Turnitin (que es fa servir a la Universitat d’Oxford) i PlagScan (referència a Europa, segons l’Executiu).

tracking