SEGRE

POLÍTICA

Rivera inclou un màster a la seua fitxa del Congrés

En les dades del Parlament apareixen estudis de Doctorat

Rivera inclou un màster a la seua fitxa del Congrés

Rivera inclou un màster a la seua fitxa del CongrésEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, va canviar ahir la seua fitxa personal al Congrés per incloure el màster que comportava la llicenciatura de Dret que va obtenir per l’Esade de la Universidad Ramón Llull, han explicat a EFE fonts del partit.

Enmig de la polèmica per la tesi doctoral del president del Govern, Pedro Sánchez, i del màster de Carmen Montón, el líder de Ciudadanos va decidir incloure aquest màster després d’haver rebut nombroses trucades, segons han explicat les mateixes fonts, sobre les diferències existents entre el currículum presentat en el Congrés i el que consta al Parlament de Catalunya.

És en les dades biogràfiques que apareixen a la Cambra catalana, on Rivera va ser diputat durant tres legislatures, en les quals figura com a Llicenciat i màster en Dret per Esade (Universidad Ramon Llull) el 2002. També en aquest registre figura que el 2003 va cursar estudis de doctorat en Dret Constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona i que el 2001 va estar d’Erasmus a la Universitat d’Hèlsinki (Finlàndia).

Segons aquest registre, va realitzar a més el 2009 un curs de Màrqueting Polític en la Universidad George Washington, a Washington (EUA).

Aquest mateix perfil acadèmic és el que està exactament registrat en la pàgina web de Ciudadanos, on únicament ha substituït els estudis de doctorat per "doctorand" en Dret Constitucional.

Només figura a la fitxa personal de Rivera al Congrés la seua Llicenciatura i Màster en Dret.

tracking