SEGRE

MOBILITZACIÓ SEGURETAT

Els Mossos protesten per les condicions laborals

A més, denuncien la falta d’efectius

La protesta de mossos d'esquadra a Barcelona

Un miler de mossos protesten davant d'Interior per exigir més mitjans i salariEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de vuit centenars agents de Mossos d’Esquadra es van concentrar ahir davant de la conselleria d’Interior per protestar per les seues condicions laborals i denunciar la falta d’efectius del cos, especialment al no haver-hi convocatòries per a noves places entre els anys 2011 i 2017.

La protesta va ser impulsada pel moviment MosSOS, amb el suport de tots els sindicats, amb motiu de la reunió del consell de la policia, òrgan de representació paritària de la Generalitat i dels membres del cos, que va tenir lloc ahir al departament.

Entre altres reivindicacions, demanen recuperar pagues no cobrades com algunes dels anys de les retallades i de dispositius extraordinaris com Àgora, a causa de les necessitats de seguretat arran dels atemptats terroristes del dia 17 d’agost i del referèndum de l’1 d’octubre.

Encara han de pagar un total de 4,4 milions d’euros als agents que van treballar. A més, demanen un increment de la compensació per les hores extres i comparen la quantitat que ara reben amb la d’alguns policies municipals i reclamen una compensació als agents que treballen de nit.

tracking