SEGRE

MIGRACIÓ RESCAT

El vaixell ‘Aquarius’ busca port de nou amb onze immigrants a bord

Arribada de 21 immigrants al port d’Alacant.

Arribada de 21 immigrants al port d’Alacant.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vaixell de rescat Aquarius busca port de nou per desembarcar 11 persones procedents de Líbia que va rescatar quan viatjaven a la deriva en aigües del Mediterrani, segons van informar ahir diverses ONG, mentre Itàlia insisteix a mantenir les seues fronteres tancades i barrades.

D’altra banda, una dona embarassada de nou mesos roman ingressada amb el seu nadó de 15 mesos a l’Hospital de Santa Ana de Motril després de ser traslladada ahir amb símptomes d’hipotèrmia i deshidratació al port granadí. Formava part d’un grup de 230 immigrants rescatats de cinc pasteres en aigües d’Alborán, on hi havia unes altres dos embarassades.

La Guàrdia Civil va detenir ahir al municipi de Santanyí (Mallorca) quatre individus dels quals se sospita que viatjaven a una de les pasteres que dijous passat van ser interceptades en aigües de les Balears. D’aquesta forma, s’eleva a 12 el nombre de persones que podrien haver arribat en la pastera localitzada a Mallorca.

Efectius de Salvament Marítim van rescatar ahir quinze persones, cinc d’elles de Bangladesh, d’una pastera localitzada en aigües de l’Estret i 21 persones en bon estat de salut a bord d’una llanxa pneumàtica a 35 milles al sud del Cap de la Nau a Alacant.

tracking