SEGRE

ESTATS UNITS JUSTÍCIA

Nova acusació d'abusos al candidat al Suprem als EUA

Brett Kavanaugh.

Brett Kavanaugh.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president dels Estats Units, Donald Trump, va donar suport ahir una vegada més al seu nominat al Tribunal Suprem, Brett Kavanaugh. Tanmateix, una segona dona, Deborah Ramírez, es va afegir a l’intent de violació denunciat per Christine Blasey Ford i que ja investiga la Comissió Judicial del Senat, responsable de la confirmació del jutge en un procés que s’està convertint en un problema per al president nord-americà.

Així mateix, Donald Trump va posar en dubte les motivacions de les dos dones que al llarg dels últims dies han acusat el magistrat d’haver-se comportat de manera inapropiada durant la seua joventut.

Ramírez, per mitjà de The New Yorker, va denunciar els fets que van succeir quan era estudiant a la Universitat de Yale, el curs de 1983-84. Per la seua part, Kavanaugh, en un comunicat, va afirmar que mai no va ocórrer el que denuncia Ramírez.

Aquest dijous està previst que declarin Ford i Kavanaugh davant de la Comissió Judicial del Senat. El nomenament de Kavanaugh per al Tribunal Suprem consolidaria el control conservador del màxim òrgan judicial nord-americà i seria un triomf per a la Casa Blanca en els seus esforços per inclinar el tribunal cap a la dreta.

tracking