SEGRE

Acusen Duque de comprar un xalet a través d'una societat per eludir impostos

El Govern assegura que "no hi ha cas" contra el ministre de Ciència, Innovació i Universitats

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque.

Acusen Duque de comprar un xalet a través d'una societat per eludir impostosEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern considera que "no hi ha cas" contra Pedro Duque, a qui qualifica com un "gran" ministre de Ciència, Innovació i Universitats, a més d’un "ciutadà exemplar". Així ho apunten fonts de Moncloa, que confirmen que Duque compareixerà davant dels mitjans de comunicació per donar explicacions davant de la informació que avui publica okdiario sobre l’habitatge que Duque té a Jávea. Segons aquest diari digital, Duque va adquirir un xalet a l’esmentada localitat alacantina a través d’una societat instrumental per eludir el pagament d’impostos.

En l’esmentada informació s’apunta que el ministre de Ciència va comprar la casa, situada a la urbanització La Corona, a nom de la societat Copenhaguen Gestores de Inmuebles SL, que es va constituir el 4 de febrer de 2005, el mateix dia de l’adquisició del xalet.

Fonts del Ministeri consultades per Efe han dit aquest matí que "res del que publica okdiario no constitueix ni il·legalitat ni cap irregularitat per part del ministre de Ciència, Innovació i Universitats".

tracking