SEGRE

POLÍTICA NORD-AMÈRICA

Trump presumeix de relació amb el president nord-coreà

“Estàvem sent molt durs, però al final ens hem enamorat”, assegura || Prepara una segona cimera amb Kim Jong-un

Donald Trump.

Donald Trump.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president dels Estats Units, Donald Trump, va fer broma durant un míting amb seguidors a l’estat de Virgínia, assegurant que ell i el líder nord-coreà “s’han enamorat” després d’intercanviar correspondència durant diverses setmanes. Tots dos líders asseguren que volen treballar junts cap a la desnuclearització de la península nord-coreana, de forma que van celebrar una cimera històrica a començaments d’any a Singapur per discutir la idea. Abans de la cimera, els dos mandataris havien intercanviat insults i amenaces de manera pública, amb Trump titllant Kim d’“home coet” i el líder nord-coreà assegurant que comptava amb un míssil nuclear capaç d’assolir els Estats Units.

“Estava sent molt dur, però ell també. Així anàvem d’un costat a l’altre”, va assegurar Trump en una trobada amb seguidors a Virgínia. “Però al final ens hem enamorat, val? No, seriosament. M’escriu cartes precioses, cartes que són increïbles”, va afegir.

Donald Trump va afegir que els seus opositors el qualificaran de ser “poc presidencial” al descriure Kim en termes tan propers. L’Administració dels Estats Units es prepara ja per a una segona cimera amb Kim Jong-un en la qual abordaran els avenços per a la desnuclearització.

Una assessora del president denuncia abusos sexuals ? Kellyanne Conway, assessora del president dels EUA, va assegurar que ella és víctima d’abusos sexuals. “Sento molta empatia per les víctimes d’assalt sexual, d’assetjament sexual i de violacions. Sóc una víctima d’assalt sexual”, va assegurar Conway amb la veu entretallada a la CNN. Les declaracions de Conway es van produir quan va ser preguntada sobre el cas del nominat al Tribunal Suprem, Brett Kavanaugh, que ha estat acusat públicament d’abusos sexuals per tres dones.

tracking