SEGRE

EUROPA IMMIGRACIÓ

Rescatats un centenar d'immigrants a les costes de l'Estret i Lanzarote

Arribada al port de Motril d’immigrants diumenge passat.

Arribada al port de Motril d’immigrants diumenge passat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Salvament Marítim de Tarifa (Cadis) va coordinar ahir la localització i el rescat de dos pasteres en aigües de l’Estret en les quals viatjaven un total de 69 persones. Així, segons van informar fonts del departament de Salvament Marítim, el rescat dels ocupants de les dos pasteres es va produir al voltant de les 2 de la matinada de diumenge a dilluns. En concret, va ser el vaixell María Zambrano el que va procedir a auxiliar els 42 i 27 ocupants de les dos infraembarcacions.Els immigrants rescatats encara continuaven ahir a bord del vaixell María Zambrano, que prosseguia amb tasques de recerca d’altres pasteres a la zona i posteriorment traslladarà aquest grup d’auxiliats a port.

D’altra banda, dos pasteres van arribar ahir al matí a les costes de l’illa de Lanzarote, on es van poder interceptar fins al moment un total de 33 persones, tretze a la primera embarcació i vint a la segona, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil. A més, la Guàrdia Civil va localitzar dos pasteres més a la costa de Lanzarote, amb un nombre indeterminat d’ocupants.

Es dóna la circumstància que Salvament Marítim va rescatar al llarg de diumenge un total de 318 persones que viatjaven a bord de set pasteres per aigües del mar d’Alborán.

tracking