SEGRE

CATALUNYA

Albiach (ECP) demana a Torra que no posi terminis impossibles que creïn "frustració"

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach

Els comuns demanen a Torra de no posar terminis impossibles que creuen

Els comuns demanen a Torra de no posar terminis impossibles que creuen "frustració"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach, ha instat el president de la Generalitat, Quim Torra, que "no posi terminis impossibles que només generen frustració", i ha demanat d’assolir a Catalunya un "pacte de claredat" abans de negociar amb l’Estat un referèndum.

En la seua intervenció durant el debat de política general en el Parlament, amb el qual s’ha estrenat en un ple actuant com a presidenta de grup, Albiach ha demanat així el president que "surti de les seues contradiccions" i "no generi més falses esperances", després que ahir Torra llancés el seu ultimàtum a Pedro Sánchez de retirar-li el suport parlamentari si no facilita un referèndum.

Els comuns han reiterat així la seua aposta per conformar una "taula de diàleg" que conclogui amb un "pacte de claredat" amb què s’aconsegueixi una posició comuna "el més àmplia possible": "Sempre s’ha de parlar amb l’Estat, però abans hem d’aclarir-nos entre nosaltres", ha assenyalat Albiach.

Ha lamentat que Torra advoqui per "una nova versió del 'tenim pressa'" i ha assegurat, en aquest sentit, que "el Govern està perdut, no sap on va i improvisa".

Els comuns demanen a Torra de no posar terminis impossibles que creuen

Els comuns demanen a Torra de no posar terminis impossibles que creuen "frustració"EFE

tracking