SEGRE

Torra i Aragonès es comprometen a reforçar la coordinació entre JxCat i ERC

El president garanteix l’estabilitat del Govern "com a mínim fins el dia de les sentències del procés"

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, durant la compareixença conjunta després de la reunió a Palau de la Generalitat.

Torra i Aragonès es comprometen a reforçar la coordinació entre JxCat i ERCEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, s’han compromès aquest divendres a "reforçar l’acord estratègic de legislatura" de JxCat i ERC, més enllà de les seues "discrepàncies legítimes", després de constatar que els seus "mecanismes de coordinació són millorables".

Després del xoc d’ahir entre JxCat i ERC pel vot delegat dels diputats suspesos pel Tribunal Suprem, que va provocar el bloqueig del Parlament i l’ajornament del ple en el qual anaven a votar-se les propostes de resolució del Debat de Política General, Torra i Aragonès s’han reunit avui al Palau de la Generalitat per apaivagar|aplacar la crisi i oferir una imatge d’unitat restablerta.

Durant la compareixença, Torra ha garantit l’estabilitat del govern de JxCat i ERC "com a mínim fins el dia de les sentències del "procés" en el Tribunal Suprem, que seran un "punt d’inflexió" en la legislatura.

"Aquest Govern governa des del primer dia, és un Govern fort, està unit, i avui reforcem aquest compromís d’unitat i garantim aquesta unitat fins, com a mínim, el dia de les sentències", ha afirmat Torra, que ha comparegut amb Aragonès en el Palau de la Generalitat per donar una imatge d’unitat després del conflicte entre JxCat i ERC ahir en el Parlament.

tracking