SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Mor atropellat un nadó de 17 mesos a Terrassa

Es va escapar del control patern i va irrompre a la calçada quan passava un cotxe || El conductor dóna negatiu d’alcohol i drogues

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nadó de 17 mesos va morir dijous al ser atropellat per un turisme després d’escapar-se del control dels seus pares, que acabaven de recollir-lo de la guarderia, al barri Can Tussell de Terrassa.

El petit es va escapar de la visió dels seus progenitors mentre aquests preparaven el cotxet per tornar a casa i va aconseguir baixar corrents a la vorera just en el moment en què passava un cotxe, que el va atropellar. Els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van traslladar el nen d’any i mig en estat crític a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir dos hores després de l’incident.

Un 13% dels atropellaments a Espanya corresponen a nens menors de 14 anys

Segons fonts policials, el conductor del turisme no va donar positiu en els controls d’alcoholèmia i drogues i tampoc va sobrepassar els límits de velocitat mentre circulava per la zona. El succés va ocórrer a la confluència dels carrers Tramuntana i Béjar de Terrassa.

Casos com aquest tornen a reobrir la polèmica sobre les normes de seguretat a les zones d’esbarjo i col·legis per a menors. Aquest ha sigut el segon dels dos atropellaments mortals a menors en menys d’una setmana. Un 13% dels atropellaments a Espanya corresponen a menors de 14 anys, que en la gran majoria tenen aquests accidents als voltants dels centres escolars.

En un altre ordre de coses, la Policia Nacional va deixar dijous en llibertat el pare de Marta, la nena de 21 mesos que va morir a la part posterior del cotxe familiar després que el seu progenitor la deixés oblidada per una distracció i se n’anés a treballar. L’home ha quedat a l’espera que el jutge el citi a declarar acusat d’un homicidi imprudent

Segons va declarar l’home de 41 anys a El Mundo: “Vaig rebre una trucada de feina i em vaig despistar.” Va ser detingut dimecres, dia en què van ocórrer els fets, i fonts policials van assenyalar que en un primer moment no van poder prendre-li declaració a causa del seu estat d’ansietat. Així mateix i segons van apuntar alguns agents de la Policia Nacional, ningú va poder veure la petita al cotxe ja que els vidres de la part posterior del vehicle, on la nena va estar-se asseguda, són tintats i tampoc va sonar cap alarma. La nena va morir per deshidratació després de suportar 50 graus de temperatura.

tracking