SEGRE

SUCCESSOS GARROTXA

Un home mata la seua exdona, atropella la filla, fuig i se suïcida

El cadàver del presumpte autor del crim es va trobar en una àrea rural de Montagut i Oix || La jove de 25 anys està ferida greu i ingressada a l’hospital Trueta

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va matar a trets la seua exparella en ple carrer a Sant Joan les Fonts (Garrotxa) i posteriorment va atropellar una de les seues filles, que va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Els fets van tenir lloc sobre dos quarts de quatre de la tarda a l’avinguda Cisteller, just davant del poliesportiu d’aquest municipi. La policia va activar un dispositiu per detenir l’autor dels fets, que va fugir després de disparar contra la seua exdona. Poc després l’home, de 53 anys, es va suïcidar penjant-se en una zona rural al municipi de Montagut i Oix, a 13 quilòmetres de Sant Joan de les Fonts.

Les dos filles de la parella, de 23 i 25 anys, van ser testimonis de la mort de la mare, de 48 anys. Posteriorment, la gran va ser atropellada pel presumpte homicida i va resultar ferida greu. Segons van explicar fonts veïnals, l’home tenia una ordre d’allunyament i hauria estat a la presó per haver intentat cremar la seua exdona i les dos filles dins de casa seua fa dos setmanes, però havia sortit recentment. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, el presumpte autor dels fets tenia 53 anys i nacionalitat espanyola i era veí de Campdevànol.

Els fets van ocórrer a dos quarts de quatre de la tarda, quan la mare i les dos filles caminaven pel carrer i van veure l’home, que anava amb cotxe. Al detectar-lo, les filles van fugir corrent però la mare va entrepussar i no va poder marxar. Segons diversos testimonis, llavors el presumpte homicida li va disparar més d’un tret amb una escopeta. Mentre ho feia, un mecànic que passava per allà amb el cotxe va atropellar l’autor dels trets per ajudar la mare i va anar a socórrer-la, encara que ja no va poder fer res per la seua vida. A continuació, l’home va apuntar contra el mecànic amb l’escopeta des de sota del cotxe, però l’arma li va fallar. Després, el presumpte homicida va agafar el cotxe i va atropellar una de les dos filles, la de 25 anys, que va resultar greument ferida i es troba ingressada. La parella s’havia separat feia poc, segons van informar els veïns. Els fets van passar en uns 10 minuts davant del domicili familiar, que es troba al barri de les 40 cases de Sant Joan de les Fonts, a la comarca de la Garrotxa.

tracking