SEGRE

SUCCESSOS IMMIGRACIÓ

Un total de 456 immigrants, rescatats en deu pasteres

Dels quals 18 són menors d’edat

Imatge de l’arribada d’immigrants al port de Motril (Granada).

Imatge de l’arribada d’immigrants al port de Motril (Granada).EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salvament Marítim va rescatar durant la jornada d’ahir un total de 456 persones, entre les quals hi havia divuit menors, de deu pasteres que navegaven per aigües de l’Estret i el mar d’Alborán.

Una portaveu de Salvament Marítim va explicar que 451 persones, 385 homes, 53 dones i tretze menors, van ser auxiliades al mar d’Alborán quan viatjaven en nou barcasses, mentre que cinc més van ser rescatades en aigües de l’Estret.

En concret, va detallar que en aquestes tasques va participar l’embarcació Guardamar Calíope, que va traslladar 150 persones al port granadí de Motril, on va arribar cap a les 19.05 hores d’ahir. A més, la Salvamar Spica també va participar-hi i es va dirigir a a Almeria amb 100 migrants, que van arribar a port cap a les 18.45 hores. Uns quinze minuts abans van arribar a port malagueny 83 persones més que viatjaven a l’embarcació de salvament Salvamar Alnitak.

Pel que fa a l’Estret de Gibraltar, l’embarcació Salvamar Arcturus va rescatar cinc homes menors d’edat d’una pastera localitzada a sis milles al sud-oest de Tarifa, segons informa la Creu Roja.

tracking