SEGRE

Els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero reben l'alta mèdica

Han estat hospitalitzats més de tres mesos després de nàixer prematurament

Irene Montero i Pablo Iglesias.

Els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero reben l'alta mèdicaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fills bessons del secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, i la seua parella, la portaveu al Congrés, Irene Montero, han rebut l’alta mèdica i es troben ja a casa, després de romandre més de tres mesos hospitalitzats. Els nens, que van nàixer prematurament el passat 3 de juliol i estaven ingressats des d’aleshores, han estat donats d’alta aquest dilluns, han confirmat a Efe fonts del partit.

Els dirigents de Podemos han rebut durant el temps que els seus fills, Leo i Manuel, han estat hospitalitzats el suport de tots els seus companys i adversaris polítics.

En la sessió de control al Congrés celebrada el 12 de setembre, el president del Govern, Pedro Sánchez, va felicitar Iglesias en nom de l’Executiu per la seua tornada a l’activitat política després dels dos mesos que havia passat apartat per dedicar-se a cura dels seus fills prematurs, ingressat a l’hospital Gregoria Marañón.

Així mateix, han rebut el suport del líder del PP, Pablo Casado, pare també d’un nen prematur que avui es troba perfectament, o del Rei Felip VI, que li va transmetre el seu afecte i el de la Reina.

Dos mesos després del naixement dels nens, Iglesias i Montero van publicar a les xarxes socials una carta d’agraïment als qui durant aquell temps havien atès als seus fills a la sanitat pública i als que els havien transmès el seu suport i afecte.

Coincidint amb l’alta mèdica dels fills d’Iglesias i Montero, un altre dirigent de Podemos, el madrileny Ramón Espinar, s’ha convertit aquest dilluns també en pare per primera vegada.

En un missatge a Twitter, Iglesias ha felicitat Espinar pel naixement del seu fill: "La família creix! La meua enhorabona a Ramón Espinar i a la seua companya, i els meus millors desitjos per al petit que acaba de conèixer el món", ha escrit el líder de Podemos.

tracking