SEGRE

Continua la recerca d'un nen i dos alemanys desapareguts a Mallorca

Fins al moment deu persones han mort arran de les riuades

Un vehicle afectat per la riuada.

Continua la recerca d'un nen i dos alemanys desapareguts a MallorcaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els efectius d’emergències han reprès amb la primera llum del dia les tasques de recerca d’un nen de 5 anys i dos persones de nacionalitat alemanya desaparegudes per les inundacions patides dimarts passat a la zona de llevant de Mallorca. Al voltant de 150 guàrdies civils, a més d’efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME), Protecció Civil i altres serveis d’emergències busquen les persones desaparegudes al llarg del curs del torrent que es va desbordar dimarts, especialment a la zona de S’Illot, a la seua desembocadura.

Segons han informat fonts del Govern balear, consten oficialment desaparegudes tres persones: un nen de 5 anys la mare, natural de la veïna localitat de Manacor, dels quals va morir en la riuada, i dos ciutadans alemanys.

Fins al moment deu persones han mort arran de les riuades ocorregudes a la zona oriental de l’illa els cadàvers de la qual van ser trobats als municipis de s’Illot, Artà, Son Carrió i Sant Llorenç des Cardassar.

Més de dos-centes persones van haver de ser desallotjades dels seus habitatges i dos persones van ser hospitalitzades.

Per pal·liar els danys, el Consell de Ministres iniciarà avui els tràmits per a la declaració de zona catastròfica i la immediata posada en marxa dels ajuts econòmics, segons va anunciar ahir el president del Govern, Pedro Sánchez, que es va desplaçar fins a les localitats afectades.

tracking