SEGRE

POLÍTICA

Manifestació per la unitat d'Espanya a Barcelona

Va discórrer al llarg del Passeig de Gràcia

Manifestació per la unitat d'Espanya en el centre de Barcelona

Manifestació per la unitat d'Espanya en el centre de BarcelonaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La manifestació per la unitat d’Espanya convocada en el centre de Barcelona amb motiu del 12 d’octubre va arrencar sobre les 11.00 hores, encapçalada per una pancarta amb el lema "Barcelona, garant de la hispanitat".

A la mobilització, que va discórrer al llarg del Passeig de Gràcia, han acudit la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas; el president del PPC, Xavier García Albiol; i el president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol.

També van assistir a la marxa la portaveu del PP en el Congrés, Dolors Montserrat; el líder del PPC en l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz; el vicepresident segon del Parlament, José María Espejo-Saavedra; el portaveu parlamentari de Ciudadanos, Carlos Carrizosa, així com representants de Vox, entre d’altres.

La manifestació, convocada pel moviment cívic Espanya i Catalans i altres associacions, va congregar 65.000 persones segons la Guàrdia Urbana i 300.000 segons els organitzadors, va avançar entre nombroses banderes espanyoles i crits com "Puigdemont a presó", "Espanya unida mai serà vençuda" i "No ens enganyen, Catalunya és Espanya".

Els manifestants es van dirigir cap a la plaça Catalunya, on tindran lloc els parlaments i es va llegir el manifest dels convocants.

tracking