SEGRE

ELECCIONS AUTONÒMIQUES

Susana Díaz inicia la campanya electoral amb el suport de Sánchez

Les votacions andaluses seran al desembre

Susana Díaz i Pedro Sánchez, a la reunió del comitè director del PSOE-A ahir a Sevilla.

Susana Díaz i Pedro Sánchez, a la reunió del comitè director del PSOE-A ahir a Sevilla.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general del PSOE-A, proclamada ahir candidata a la Presidència de la Junta, Susana Díaz, va posar en marxa la maquinària electoral del seu partit escenificant la unitat i el suport del president, Pedro Sánchez, que va prometre per a Andalusia un pla especial d’ocupació. “Tens tot el partit amb tu, darrere, al teu costat, acompanyant-te amb generositat, amb afecte, amb compromís i amb tota la força perquè tornis a guanyar les eleccions a Andalusia”, va dir Sánchez a la presidenta andalusa, que va aplaudir aquestes paraules del líder del partit mentre li donava les gràcies.

Abans que comencés l’acte de proclamació, la dirigent socialista va agrair a Sánchez la seua presència, una mostra de la “confiança en Andalusia i de respecte a aquesta terra”. Durant la seua “emocionada” intervenció davant del comitè director, Díaz va proclamar: “Gràcies, Pedro, per parlar bé d’Andalusia.”

La secretària del PSOE-A agraeix al president del Govern les seues paraules davant les crítiques

Davant d’un comitè director abarrotat i ampliat amb càrrecs orgànics i institucionals andalusos, el president del Govern, Pedro Sánchez, va defensar la gestió dels socialistes a Andalusia, va assegurar el suport de tot el PSOE a Susana Díaz i va anunciar que els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat recolliran un pla especial d’ocupació per a aquesta comunitat autònoma.

Així mateix, va destacar la gran aportació del PSOE d’Andalusia a la vertebració social i democràtica d’Espanya i va dir que no ha passat per casualitat, perquè si hi ha una cosa que el poble andalús estima per sobre de qualsevol altra cosa és la igualtat. Sánchez va destacar la gran aportació del PSOE d’Andalusia a la vertebració social i democràtica d’Espanya i va dir que no ha estat per casualitat.

tracking