SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISME

Un home mata la parella a punyalades a Sevilla

El presumpte autor del crim té antecedent per maltractaments || Mor una altra dona per l’incendi de casa seua a Pamplona

La policia, amb el nen que va trobar el cos de la seua mare, ahir.

La policia, amb el nen que va trobar el cos de la seua mare, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 36 anys i nacionalitat marroquina va morir ahir apunyalada per la seua parella, Enrique R.B., de 51 anys, en un replà de l’edifici en el qual residien tots dos, al barri de Los Pajaritos de Sevilla. Els fets van tenir lloc poc abans de les nou del matí. Va ser un dels fills de la dona morta el que va donar la veu d’alarma. Quan van arribar els serveis d’emergència, únicament van poder certificar la mort de la dona, que va ser trobada al replà situat entre el tercer pis, en què vivia, i el segon, on residia el presumpte agressor. Després del crim, el sospitós va abandonar el lloc dels fets, però la Policia Nacional el va localitzar i detenir. La víctima l’havia denunciat per maltractaments, encara que no s’havia imposat cap ordre d’allunyament. No obstant, sobre l’arrestat pesen quatre denúncies més per violència de gènere d’altres dones, a més de la prohibició d’atansar-se a una altra parella anterior que viu a Còrdova. La Junta d’Andalusia es va fer càrrec dels fills de 9 i 13 anys de la dona ja que, el seu pare i exparella de la morta compleix condemna també per maltractaments contra ella.

D’altra banda, una altra dona de 50 anys va morir ahir en un hospital de Saragossa per la gravetat de les ferides que va patir en l’incendi del seu habitatge, al carrer Major de Pamplona, que es va produir dijous passat. En aquest sentit, un jutjat de la capital navarresa va enviar dilluns a la presó la seua parella, un home que també va patir cremades i que, presumptament, va ser l’autor del foc. En un altre ordre de coses, els cossos sense vida de María B.B., de trenta-tres anys, i de Pedro L.L., de quaranta anys, van ser trobats ahir a la tarda en una casa de camp de la partida de l’Alqueria, al terme de la localitat alacantina de Finestrat. Els dos cadàvers presentaven ferides per arma de foc. Els investigadors encara no han determinat si es tracta d’un nou cas de violència de gènere, ja que, segons el diari Información, haurien estat parella. L’avís el va donar l’actual parella de la dona, que havia estat denunciat per maltractaments.

tracking