SEGRE

BARCELONA INCENDIS

Un ferri fa caure una grua al port de Barcelona i provoca un incendi

VÍDEO. Un ferri s'incendia després de xocar contra una grua al Port de Barcelona

VÍDEO. Un ferri s'incendia després de xocar contra una grua al Port de BarcelonaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ferri Excellent va col·lidir ahir amb una grua de càrrega al moll sud del port de Barcelona i aquesta es va acabar incendiant, sense provocar cap ferit. L’incendi va començar vora les 8 del matí, quan la grua va caure sobre quatre contenidors de càrrega i va produir una gran quantitat de fum negre, activant l’alerta química, ja que els contenidors contenien productes corrosius i inflamables. L’incendi va ser extingit hores després per les dotze dotacions de bombers que es van traslladar al lloc. Afortunadament, no hi va haver víctimes ni ferits, només dos persones van ser ateses per equips del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) per sengles atacs d’ansietat.

El vaixell Excellent pertany a la companyia italiana Grandi Navi Veloci (GNV), que habitualment transporta vehicles i persones. Els motius del xoc no es podien confirmar ahir a la tarda, a l’espera dels informes de la Comissió d’Accidents del ministeri de Foment de la Generalitat. No obstant, testimonis dels successos van atribuir el xoc a les fortes ràfegues de vent.

La companyia GNV, per la seua part, va enviar ahir a la tarda un nou vaixell a Barcelona perquè els passatgers del sinistrat Excellent poguessin continuar el seu trajecte fins a Tànger.

tracking