SEGRE

TERRORISME ISLAMISTA

Almenys set morts a Egipte en un atemptat contra cristians coptes

Imatge del lloc de l’atemptat terrorista a Egipte.

Imatge del lloc de l’atemptat terrorista a Egipte.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys set cristians coptes van morir i dotze més van resultar ferits ahir en un atac perpetrat per Daesh contra l’autobús en el qual viatjaven per la província egípcia de Minya (centre), segons van confirmar fonts de seguretat i de l’Església Ortodoxa Copta. El vehicle es dirigia al monestir de Sant Samuel el Confessor quan va ser assaltat per un grup d’homes armats. Les autoritats van iniciar una operació per intentar localitzar els atacants.

El president del país, Abdel Fattah al-Sisi, va expressar al seu compte de Facebook la seua “profunda pena” pel succés, que va atribuir a “mans traïdores que busquen soscavar la sòlida fàbrica de la nació”.

Així mateix, va recalcar que continuarà “els esforços per combatre el fosc terrorisme i detenir els culpables”, afegint que “aquest atac no debilitarà la voluntat de la nostra nació en la continuació de la seua batalla per prevaler i construir”, va concloure el mandatari, que a més va telefonar al papa Tauadros II, líder de l’Església Ortodoxa Copta, per expressar-li les condolences.

tracking