SEGRE

La nena atropellada avui a Barcelona està "molt greu"

El conductor, de 58 anys, ha patit una "indisposició momentània" al volant, segons el SEM

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nena de 10 anys que ha estat atropellat aquest matí a la Travessera de Gràcia de Barcelona per un vehicle es troba en estat "molt greu", informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident ha ocorregut a les 8:26 hores del matí, quan el conductor ha perdut el control del seu vehicle i ha envestit a deu motocicletes i el mobiliari urbà de dos restaurants en la confluència entre Travessera de Gràcia i el carrer Santaló de Barcelona.

En declaracions als periodistes, el subcap territorial del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a Barcelona, Jesús Cabañas, ha detallat que, dels quatre ferits, la més greu és una nena de 10 anys, que han precisat incubació a l’hospital Sant Joan de Déu en haver patit un traumatisme cranioencefàlic i un traumatisme abdominal i pelvià amb fractura. En aquests moments, la nena roman a l’hospital en un estat "molt greu", segons el SEM.

El conductor, de 58 anys, ha patit una "indisposició momentània" al volant, similar a un mareig o una lipotímia, segons aquestes fonts sanitàries, un problema "puntual" i "espontani". De fet, el conductor, que és un dels quatre ferits en aquest sinistre, es trobava aparentment bé de salut en el reconeixement mèdic posterior a l’accident, per la qual cosa els equips sanitaris han descartat que hagi tingut un infart al volant.

La resta d’afectats, entre ells el conductor i un altre passatger del vehicle, han patit commocions, fruit de l’impacte, encara que el seu estat no és greu.

El conductor del cotxe, així com una senyora que caminava pel carrer, ha estat traslladat a la clínica Plató, mentre que la seua acompanyanta, una dona, ha estat ingressada a l’Hospital Clínic, ferida de poca gravetat.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies d’aquest succés.

El cotxe accidentat.

La nena atropellada avui a Barcelona està "molt greu"EFE

tracking