SEGRE

Un mort i dos ferits després de ser apunyalats en un freqüentat carrer de Melbourne

Un mort i dos ferits després de ser apunyalats en un freqüentat carrer de Melbourne

Un mort i dos ferits després de ser apunyalats en un freqüentat carrer de MelbourneEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona va morir i unes altres dos es troben hospitalitzades després que un home les apunyalés en un freqüentat carrer de la ciutat australiana de Melbourne, han informat aquest divendres fonts policials. David Clayton, portaveu de la Policia de l’estat de Victòria, la capital de la qual és Melbourne, va confirmar en roda de premsa que un agent va disparar contra el suposat atacant al pit i que aquest es troba en estat greu a l’hospital. "La Policia no busca ningú més en aquest moment", va precisar Clayton, en explicar que de moment no s’ha determinat que l’incident tingui vincles amb el terrorisme, encara que "la investigació segueix oberta i no descartem cap possibilitat".

L’atac va tenir lloc a les 16.20 hora local (06.20 GMT) quan el detingut va sortir amb un ganivet d’un vehicle en flames després d’estavellar-lo a l’entrada d’un centre comercial del cèntric carrer Bourke. L’agressor va arremetre amb el ganivet contra diversos vianants, uns dels quals va morir al lloc. Imatges difoses a les xarxes socials mostren el vehicle en flames desplaçant-se lentament cap a la sendera, així com les agressions d’un home alt vestit de pantalons blancs i túnica negra mentre la Policia intenta reprimir-lo.

El lloc de l’incident ha estat acordonat per la unitat antiexplosius per assegurar l’àrea comercial del carrer Bourke, una de les més transitades d’Austràlia.

tracking