SEGRE

SUCCESSOS PEDOFÍLIA

Detingut per violar el seu fill de tan sols dinou mesos i encomanar-li una malaltia venèria

El progenitor va encomanar una malaltia venèria al petit || L’equip mèdic que va atendre el nadó va donar l’alerta

La Policia Nacional va detenir el pare del nadó.

La Policia Nacional va detenir el pare del nadó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pare d’un nadó de 19 mesos d’edat ha ingressat a la presó, després de passar a disposició judicial, per la suposada violació al seu fill a La Línea de la Concepción (Cadis), segons van confirmar ahir fonts policials.

Els fets es remunten al mes d’agost, segons van avançar diversos mitjans provincials, quan en una de les consultes de Pediatria de l’Hospital de La Línea els facultatius van detectar diversos símptomes d’estar davant d’un cas d’agressió sexual a un nadó de 19 mesos d’edat, que presentava, entre altres símptomes, un papil·loma que s’encomana per transmissió sexual, conegut com el virus del papil·loma humà (VPH).

La Policia va centrar les investigacions des d’un primer moment en l’àmbit proper del menor

Després de posar els fets en coneixement de la Policia Nacional, segons el protocol, es va iniciar una investigació centrada en l’àmbit familiar.

Segons va publicar el diari Europa Sur, les sospites dels agents es van centrar des d’un primer moment en l’àmbit familiar més proper del petit, que des d’aquell mateix instant va passar a estar sota una atenció especial.

Així, la Unitat d’Atenció a la Família i la Dona (Ufam) del Cos Nacional de Policia de La Línea, al capdavant de la investigació, va sol·licitar en seu judicial autorització per a la pràctica de les corresponents anàlisis mèdiques als homes de la família. Tant el jutge com el ministeri públic van acceptar que es fessin els informes mèdics pericials.

Finalment, els resultats mèdics van revelar que el pare era portador del VPH. Així les coses, va ser arrestat el 31 d’octubre passat i va ingressar posteriorment a la presó després de declarar davant del jutge per un presumpte delicte d’agressió sexual contra un menor en l’àmbit familiar.

Es dóna la circumstància que en el moment en el que va ser arrestat, els agents de policia van trobar uns 5.000 paquets de tabac de contraban al seu domicili, per la qual cosa també se l’acusa d’un presumpte delicte contra la Hisenda Pública.

tracking