SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

S'escapa un dels dos menors detinguts a Santa Coloma

Cinc arrestats més entren a la presó

Els veïns van esbroncar el membre de PxC (amb megàfon).

Els veïns van esbroncar el membre de PxC (amb megàfon).EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels dos menors que formen part dels quinze arrestats per l’agressió sexual i l’apunyalament de Santa Coloma de Gramenet de dissabte passat es va escapar ahir quan se l’anava a traslladar a un centre de la DGAIA, segons van confirmar fonts del departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies.

El jove sortia amb el seu company de la Ciutat de la Justícia, on havien declarat davant del fiscal de menors, i va ser en aquell moment, just abans de pujar al vehicle que els havia de portar al centre tutelat, quan es va posar a córrer i es va escapar.

Mentrestant, el jutge va acordar enviar a la presó sense fiança cinc detinguts acusats de l’agressió sexual i intent d’homicidi la seua parella amb arma blanca.

D’altra banda, unes 500 persones van participar davant de l’ajuntament de Santa Coloma en una concentració contra la violència masclista, convocada després del presumpte abús sexual. Els manifestants van acabar expulsant de la plaça dos membres de Plataforma per Catalunya (PxC) que llançaven consignes contra la immigració. Es van viure alguns moments de tensió que van obligar els Mossos a actuar.

tracking