SEGRE

INCENDIS BALANÇ

Més de 60 morts i 631 desapareguts a Califòrnia

El foc ha destruït 11.862 edificis

La majoria de desapareguts resideixen a la població de Paradise, arrasada totalment per les flames.

La majoria de desapareguts resideixen a la població de Paradise, arrasada totalment per les flames.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setmana després que es declaressin els dos gegantins focs que segueixen actius al nord i sud de Califòrnia (Estats Units) s’han trobat ja 66 cadàvers i doblat els desapareguts a 631 (la majoria persones de més de 60 anys), mentre els bombers van aconseguir ahir guanyar una mica de terreny a les flames.

El comtat de Butte, al nord de l’estat, on crema l’incendi batejat com a “Camp Fire”, que amb 63 víctimes mortals (set de noves ahir) ja és el més mortífer de la història californiana, va actualitzar dijous a la nit la llista de persones desaparegudes fins a assolir les 631.

Són més del doble de les que apareixien al matí i gairebé cinc vegades més que dimecres.

D’altra banda, els altres tres morts es van produir a l’altre gran foc que crema al sud de l’estat, a prop de Los Angeles, on les autoritats no van informar sobre alguna persona sense localitzar.

La majoria dels desapareguts resideixen a la població de Paradise, de 26.000 habitants i que va ser completament engolida per les flames. La localitat es troba a la falda de la Sierra Nevada nord-americana, amb un clima sec i assolellat.

tracking