SEGRE

INVESTIGACIÓ DETENCIONS

'El rei del cachopo', detingut a Saragossa per la mort de la nòvia

Treballava com a cuiner i amb nom fals en un restaurant de la capital aragonesa || Un home apunyala mortalment la seua parella a Palma de Mallorca

Imatge de dos agents acompanyant César Román en la seua detenció, ahir.

Imatge de dos agents acompanyant César Román en la seua detenció, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir ahir a Saragossa César Román, l’empresari conegut com “el rei del cachopo”, investigat com a presumpte autor de la mort de la seua nòvia, Heidi Paz Bulnes, el tors del qual va aparèixer l’agost en una maleta d’un local del districte madrileny d’Usera. Més prim, amb barba i utilitzant el nom de Rafael Rujano, assegurant que era de Maracaibo (Veneçuela), Román treballava des de feia dos mesos com a cuiner al restaurant Casa Gerardo, situat al número 57 del carrer Italia, al barri de Delicias de la capital aragonesa, sense aixecar sospites fins que la propietària i cap, Raquel, va veure la seua imatge en un programa emès a la televisió.

“No pot ser, és el meu cuiner”, va dir sorpresa davant de la premsa, que poc després del migdia ja esperava a les portes del local, on va explicar que César va començar a treballar fa dos mesos. Després de veure el seu rostre a les notícies, Raquel va trucar alarmada a la Policia i va seguir les instruccions per tal de mantenir la calma i actuar amb normalitat. Sobre les 10.30 hores Román va ser arrestat. Un dels policies va entrar a la cuina amb l’excusa de la devolució d’una comanda, però no va poder identificar amb precisió el sospitós. Finalment, van entrar la resta d’agents per demanar-li que s’identifiqués. “Jo sóc el que busqueu”, va dir Román just abans de ser detingut i conduït a la comissaria en virtut d’una ordre de cerca i captura emesa dijous, al ser sospitós del crim de Heidi Paz Bulmes, la seua parella de 25 anys i nacionalitat hondurenya. El tors de la jove va aparèixer el dia 13 d’agost amb els pits extirpats i ni el cap ni les extremitats no han estat encara trobats. Román residia a Saragossa i compta amb antecedents d’estafa, lesions, falsedat documental i trencament d’una ordre d’allunyament respecte d’una altra dona, amb qui té un fill.

Per una altra banda, un home de 45 anys va apunyalar mortalment la seua exparella de 36 anys en un local comercial de Palma de Mallorca, on ella treballava. Ell hauria assestat diverses ganivetades a la víctima al pit amb una arma blanca tipus matxet i va fugir, sent detingut hores després a prop de l’establiment.

tracking