SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Investiguen la mort violenta d'una dona al Vendrell

El fill de dinou anys, sospitós

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos investiguen la mort amb signes de violència d’una dona de quaranta-nou anys que dimecres va aparèixer cadàver al jardí de casa seua al Vendrell. La principal hipòtesi, encara que no l’única, és que el fill de la dona, de dinou anys, seria l’autor del crim. El jove tindria problemes mentals i, al tancament d’aquesta edició, segons la policia no hi havia detinguts.

Cap a dos quarts de vuit del vespre, una veïna va veure el cos sense vida de la víctima i va alertar els serveis d’emergències. L’habitatge és una casa unifamiliar situada al número 8 del carrer Mimosa, a la urbanització Nou Vendrell, que és als afores de la ciutat. La víctima, de nacionalitat espanyola, presentava un fort cop al cap.

Els Mossos treballen amb la hipòtesi d’un cas de violència domèstica i, en principi, descarten altres opcions com la d’un robatori. Tanmateix, també hi ha la possibilitat que el cop al cap fos conseqüència d’una caiguda. La dona estava separada i segons alguns veïns no havien transcendit baralles ni problemes amb el seu fill.

Ahir al matí, una patrulla dels Mossos custodiava el domicili, que estava precintat.

tracking