SEGRE

Els presos independentistes de Lledoners mostren unitat en una foto i preparen accions

Els presos independentistes de Lledoners mostren unitat en una foto i preparen accions

Els presos independentistes de Lledoners mostren unitat en una foto i preparen accionsÒmnium Cultural

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els set dirigents independentistes presos a la presó de Lledoners (Barcelona) han exhibit unitat en una fotografia realitzada a l’interior del centre penitenciari, mentre preparen accions de protesta que, en algun cas, podrien incloure una vaga de fam. L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha difós la fotografia des del seu compte a Twitter, en el qual apareixen Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Joaquim Forn, Jordi Cuixart, Josep Rull i Raül Romeva, posant somrients en un pati de la presó.

Juntament amb la instantània, Puigdemont ha escrit: "Aquesta imatge posa l’Estat davant de l’espill. Se li gira en contra a força de dignitat, resistència i determinació. Molta força, amics! La injustícia us tanca, la dignitat us allibera. Una abraçada a tots, també per a Dolors Bassa i Carme Forcadell."

Segons diverses informacions periodístiques, els presos sospesen accions per denunciar la seua situació i per exigir al Tribunal Constitucional que contesti als seus recursos, a fi que, si són desestimats, puguin acudir al Tribunal Europeu de Drets Humans.

tracking