SEGRE

PANORAMA

Detinguda després de trobar la filla d'un any i mig morta

El cadàver del nadó, trobat al seu pis, presentava traumatismes || Arresten una altra dona per abandonar al cotxe els seus fills

Imatge d’un cotxe patrulla de la Policia Local de Sevilla.

Imatge d’un cotxe patrulla de la Policia Local de Sevilla.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut una jove de 20 anys d’origen marroquí per la seua presumpta implicació en la mort de la seua filla d’un any i mig, el cadàver de la qual es va trobar divendres en un pis de Màlaga capital.

Els fets van començar al voltant de les 18.45 hores de divendres, quan una trucada a la sala del 092 de la Policia Local de Màlaga va alertar d’una discussió entre dones al carrer Calderería, pel que sembla sobre la cura d’una petita, segons van indicar fonts policials.

Al lloc es van desplaçar agents de la Policia Local, que només van trobar una de les implicades, i que va explicar que havia discutit amb la seua germana per la cura de la seua neboda i va indicar el domicili de la detinguda.

El cunyat de l’arrestada va acompanyar els agents de la Policia Local fins a l’habitatge on van trobar el cadàver de la nena, que pel que sembla feia diversos dies que estava morta i presentava “algun tipus de traumatisme”. L’Institut de Medicina Legal de Màlaga es va fer càrrec del cadàver per realitzar-li l’autòpsia.

D’altra banda, la Policia Local de Sevilla va detenir una dona per abandonament de menors després de deixar els seus dos fills, menors de deu anys, dormint en un cotxe mentre ella estava en un local de copes proper fins a altes hores de la nit juntament amb un altre adult, segons les primeres indagacions.

tracking