SEGRE

ELECCIONS

Abascal (Vox): "Mai serem un obstacle per a una majoria alternativa"

Abascal (Vox):

Abascal (Vox): "Mai serem un obstacle per a una majoria alternativa"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Vox, Santiago Abascal, ha assegurat aquest dilluns que la seua formació "mai" serà un "obstacle" perquè hi hagi a Andalusia una majoria alternativa, i ha recalcat que si depèn d'ells s’acabarà amb el "règim de corrupció i clientelisme que representa el PSOE".

"Mai no serem un obstacle perquè hi hagi a Andalusia una majoria alternativa a la corrupció socialista i al chavisme que estava dirigint la política en aquest moment", ha assegurat Abascal en una conferència de premsa a Sevilla, en la qual ha comparegut al costat del candidat de Vox a la Presidència de la Junta, Francisco Serrano, i altres dirigents del partit.

Tant Abascal com Serrano han volgut deixar clar que no li correspon a Vox, que ha obtingut dotze escons en les eleccions andaluses, prendre la iniciativa respecte a una possible aliança amb el PP i Ciutadans, encara que han avançat que dimecres vinent es reunirà el Comité Ejecutivo Nacional per analitzar la situació.

"Som el partit dels indignats", ha proclamat Serrano a l’inici de la seua intervenció, en la que també ha subratllat que l’únic pacte de Vox és "amb els andalusos".

tracking