SEGRE

PROTESTES

Els CDR aboquen fems en jutjats catalans per a "denunciar" la justícia

Els CDR aboquen fems en jutjats catalans per a

Els CDR aboquen fems en jutjats catalans per a "denunciar" la justíciaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els autodenominats Comitès de Defensa de la República (CDR) han abocat avui fems i escombraries a les portes de diversos jutjats catalans per "denunciar" les últimes sentències o resolucions la justícia espanyola relacionades amb el "procés".

Segons han difós els CDR a les xarxes socials, les actuacions d’avui han tingut lloc a les portes dels jutjats de Mollet del Vallès, Sabadell, Rubí, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Vic, Cerdanyola del Vallès, a la província de Barcelona; Girona, Sant Feliu de Guíxols i Figueres, a la demarcació gironina; a Tortosa i Tarragona; i a Solsona, a la demarcació de Lleida.

En el seu compte de Twitter, els CDR han penjat imatges dels accessos a aquests jutjats amb restes d’excrements i bosses d’escombraries, juntament amb cartells que denuncien que la justícia espanyola "és una merda".

En concret, al jutjat de Mollet del Vallés apareix un cartell amb el lema "Salvem Sànchez i Turull", que dissabte passat van iniciar una vaga de fam des de la presó de Lledoners per denunciar que el Tribunal Constitucional "bloqueja" els seus recursos i això els impedeix acudir a la justícia europea.

Aquesta no és la primera acció reivindicativa dels CDR en les portes dels jutjats catalans, doncs el passat 12 de novembre aquests grups van abocar també fems i escombraries en els accessos dels jutjats de Granollers i Manresa, a la província de Barcelona, Gandesa (Tarragona), Solsona (Lleida), i a Figueras, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Ferners (Girona).

tracking