SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Quatre ferits, dos de crítics, en un tiroteig a Barcelona

Quatre detinguts després de l’atac des d’un cotxe || Les autoritats investiguen una venjança entre grups d’ètnia gitana

Un mort i vint ferits en un tiroteig durant un festival d'art als EUA

Un mort i vint ferits en un tiroteig durant un festival d'art als EUAEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones, tres homes i una dona, van ser tirotejades ahir des d’un cotxe, en ple carrer i al matí al Turó de la Peira, al districte de Nou Barris de Barcelona. Dos d’aquests individus van resultar ferits en estat crític, un altre de molt greu i l’últim, la dona, greu. Tots van ser traslladats a l’Hospital Vall d’Hebron de la capital catalana. Després dels trets, els implicats van fugir del lloc a tota velocitat amb el cotxe.

Fonts properes al cas apunten que es tracta d’una venjança entre diversos individus d’ètnia gitana. Hores després del succés, la Policia Local de Barcelona va interceptar el vehicle de color roig sospitós amb quatre individus a dins, a Sant Adrià de Besòs. Els agents van poder identificar-lo gràcies que la Guàrdia Urbana va apuntar el número de la matrícula. Els quatre ocupants del vehicle van passar a disposició dels Mossos d’Esquadra, que fins ahir a la tarda continuaven identificant-los, segons va informar el conseller d’Interior, Miquel Buch.

La Guàrdia Urbana apunta la matrícula i permet interceptar el cotxe roig i els quatre ocupants

Els Mossos d’Esquadra també sospiten que el tiroteig podria estar relacionat amb un enfrontament, a mode de revenja, entre famílies rivals d’ètnia gitana per temes que estarien relacionats amb el tràfic de drogues.

El tiroteig va succeir a dos quarts d’onze del matí, quan els ferits es trobaven entre els carrers d’Urrutia i Montagut de la capital catalana. En aquell moment, un cotxe es va atansar a ells i un individu, des de l’interior del vehicle, els va disparar a cada un d’ells i els va deixar ferits de diversa gravetat.

Un veí va gravar el succés amb el telèfon mòbil des de casa seua. Altres residents del barri que circulaven per la zona es van apressar a socórrer les víctimes i, minuts després, un cotxe amb familiars d’aquests els van portar a l’hospital. De fet, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar quatre unitats d’emergències per atendre’ls, però no van fer falta ja que tots els ferits van anar al centre sanitari amb sengles familiars per ser atesos.

tracking