SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home dispara a la seua parella i s'atrinxera en un pis per suïcidar-se

Imatge de l’habitatge d’O Grove on van tenir lloc els fets.

Imatge de l’habitatge d’O Grove on van tenir lloc els fets.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 47 anys va resultar ferida al seu habitatge d’O Grove (Pontevedra) al disparar-li presumptament la seua parella, que tenia una ordre d’allunyament. Després del succés, l’home es va atrinxerar a la casa on posteriorment el van trobar ferit també per una arma de foc a l’haver intentat, suposadament, suïcidar-se. Segons fonts properes al cas, la vida de la víctima, que va presentar ferides al coll i el cuir cabellut, no corre perill. La dona la van rescatar a través d’una finestra els serveis d’emergència.

El presumpte autor dels fets es va trobar en una de les estances de l’habitatge amb dos ferides per arma de foc, que presumptament es va causar ell mateix després d’agredir la víctima. Aquest va ser traslladat a l’Hospital Montecelo de Pontevedra i custodiat a l’espera de ser detingut quan la situació clínica ho permeti.

Segons fonts de la investigació, l’home té antecedents per violència de gènere i va arribar a ser detingut fa tot just tres mesos.

Així mateix, el Jutjat número 4 de Cambados li va imposar a l’agost una ordre d’allunyament, i al sistema informàtic l’esmentada ordre d’allunyament i prohibició de comunicació continua figurant com a activa i hi havia una denúncia prèvia de la víctima contra ell.

tracking