SEGRE

SUCCESSOS

Dos morts en estavellar-se una avioneta en una gasolinera de Badia del Vallès

L’avioneta s’ha incrustat al sostre de l’edifici, però no ha provocat danys en la seua estructura ni cap tipus d’explosió

Dos morts en estavellar-se una avioneta en una gasolinera de Badia del Vallès

Dos morts en estavellar-se una avioneta en una gasolinera de Badia del VallèsBOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones han mort en estavellar-se l’avioneta en la qual viatjaven sobre el sostre d’una gasolinera de Badia del Vallès quan es disposaven a aterrar a l’aeroport de Sabadell, del que havia enlairat al matí.

Segons han informat fonts dels serveis d’emergències, el sinistre ha passat a les 17:15 hores, quan l’avioneta ha caigut sobre el sostre d’un edifici de diverses plantes situat a la gasolinera, la qual cosa ha provocat la mort dels seus dos tripulants.

L’avioneta s’ha incrustat al sostre de l’edifici, però no ha provocat danys en la seua estructura ni cap tipus d’explosió, encara que ha estat precís mobilitzar una grua per extreure l’aparell atesa la inestabilitat que presentava.

Amb base a l’aeroport de Sabadell, l’avioneta accidentada havia enlairat pel matí en direcció a la comarca pirinenca de la Cerdanya i quan ha patit el sinistre es disposava a tornar de nou a l’aeròdrom.

Arran de l’accident, l’aeroport de Sabadell ha activat la fase d’emergències general i ha activat la sala de crisi davant d’emergències.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l’accident i s’han desplaçat a la gasolinera de Badia del Vallès, així com a l’aeròdrom de Sabadell, a fi d’obtenir indicis que permetin aclarir en quines circumstàncies l’avioneta ha perdut altura fins acabar estavellant-se.

En la gestió de l’accident han intervingut set dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques i quatre dels Mossos d’Esquadra, a més d’agents de les policies locals de Sabadell i Badia del Vallès.

tracking