SEGRE

CATALUNYA

El PSC dóna suport als Mossos i veu "irresponsable" dubtar de la seua professionalitat

Després que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi situat el conseller d’Interior, Miquel Buch, a depurar responsabilitats

El PSC dóna suport als Mossos i veu

El PSC dóna suport als Mossos i veu "irresponsable" dubtar de la seua professionalitatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha expressat avui el seu suport als Mossos d’Esquadra i ha qualificat d’"irresponsable" que es posi en dubte la professionalitat del cos, especialment quan ho fa el mateix Govern.

Així ho ha afirmat Iceta després que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi situat el conseller d’Interior, Miquel Buch, a depurar responsabilitats i escometre canvis en el departament després de les càrregues dels Mossos d’Esquadra contra els manifestants que ahir van intentar boicotejar dos actes de Vox en Girona i Terrassa (Barcelona).

A través de Twitter, Iceta ha assegurat que els socialistes donen el seu ple suport als Mossos d’Esquadra "en la seua tasca de garantir la seguretat i la tranquil·litat dels ciutadans".

"Posar en dubte la seua professionalitat sense cap prova ni investigació és especialment irresponsable, i més quan ho fa el mateix Govern", ha assenyalat el líder del PSC.

Per la seua part, el secretari general d’Units per Avançar i diputat adscrit al grup socialista en el Parlament català, Ramon Espadaler, ha dit que els Mossos i totes les seues unitats "mereixen el suport explícit del Govern".

"Ja n’hi ha prou de posar-los permanentment enmig del combat polític. La nostra policia ens serveix a tots, garantint la nostra seguretat i assegurant el lliure exercici dels drets fonamentals," ha escrit a Twitter.

tracking