SEGRE

CATALUNYA

Torra farà un dejuni de 48 hores en suport als presos en vaga de fam

També enviarà a ministres i institucions de la UE la declaració institucional aprovada per l’executiu català dimarts passat en solidaritat amb els presos en vaga de fam

Torra farà un dejuni de 48 hores en suport als presos en vaga de fam

Torra farà un dejuni de 48 hores en suport als presos en vaga de famEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, durà a terme un dejuni de 48 hores en els propers dies en senyal de suport als presos sobiranistes que estan en vaga de fam.

Torra ho ha anunciat en declaracions als periodistes durant el seu viatge a Eslovènia, en un gest per solidaritzar-se amb els presos en vaga de fam: Joaquim Forn, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull.

"Ens toca fer d’altaveu dels nostres companys i ser solidaris; i jo com a president de la Generalitat també ho he de fer", ha afirmat Torra, després de la tancada i dejuni de 24 hores en els Caputxins de Sarrià que ha culminat aquest matí, amb la participació de consellers i diputats independentistes.

Per difondre la situació dels presos, Torra ha explicat que enviarà als primers ministres de la UE i a institucions de drets humans la declaració institucional aprovada per l’executiu català dimarts passat en solidaritat amb els presos en vaga de fam.

tracking