SEGRE

El cadàver trobat a Huelva és el de la professora desapareguda

Troben el cadàver d'una dona a la zona on busquen la professora desapareguda a Huelva

Troben el cadàver d'una dona a la zona on busquen la professora desapareguda a HuelvaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver trobat passat el migdia en una zona de l’entorn de la localitat d’El Campillo (Huelva) correspon a Laura Luelmo, la jove professora de 26 anys natural de Zamora que havia desaparegut dimecres passat, segons han informat fonts de la investigació a diferents mitjans de comunicació.

El cadàver ha estat trobat per un veí de la localitat a uns quatre quilòmetres del nucli poblacional, entre uns matolls, una zona que anava a ser batuda avui mateix.

El delegat del Govern espanyol a Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, havia avançat en declaracions als periodistes a El Campillo que la troballa es va produir a les 12.00 hores per part d’un veí que es trobava passejant pel camp, per una zona de muntanya. Aquesta persona ha avisat la Guàrdia Civil, que ha traslladat fins el lloc a una patrulla que ha confirmat la presència del cadàver.

Oficialment, la Guàrdia Civil no ha informat de moment sobre la identitat de la dona trobada morta, en espera que es produeixin les identificacions pertinents.

Per la seua part, l’Associació Unificada de Guàrdies Civils ha informat en un tuit que el cadàver trobat és el de la professora desapareguda. Experts de la Unitat Científica de la Guàrdia Civil es desplacen des de Madrid a Huelva per inspeccionar la zona on ha aparegut el cadàver i buscar pistes que puguin aclarir el succeït. Per la seua part, l’Associació Unificada de Guàrdies Civils ha assegurat en un tuit que el cadàver és el de la professora desapareguda.

tracking