SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben mort amb talls al coll un matrimoni d'ancians a Barbastre

Tenien ferides però no descarten cap hipòtesi || L’home havia estat tinent coronel i va ser destinat a la ciutat de Lleida

Imatge del portal de l’edifici on vivia el matrimoni.

Imatge del portal de l’edifici on vivia el matrimoni.JOSÉ LUÍS PANO/HERALDO DE ARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil investiga les causes de la mort d’un matrimoni d’ancians de 89 i 83 anys que van ser trobats ahir morts al seu pis de Barbastre, a Osca, amb diversos talls. Els morts són Felipe Moreno i Lidia Salinas. L’home era un tinent coronel de l’exèrcit jubilat i havia estat destinat durant diversos anys a la ciutat de Lleida. Pel que sembla, va pertànyer a la Infanteria de Muntanya.

Els cadàvers tenien ferides d’arma blanca al coll. Encara que els primers indicis no apunten a l’assalt a l’habitatge o a la intervenció d’una tercera persona en la mort d’aquestes dos persones, la Guàrdia Civil no descarta ara per ara cap línia d’investigació, segons va informar el diari Heraldo de Aragón. La parella va ser trobada morta cap a les 17.00 hores d’ahir a la cuina del seu domicili per un dels seus quatre fills que passava a visitar-los. Encara es desconeix quant de temps feia que la parella era morta tot i que es va apuntar que la mort podria haver tingut lloc ja divendres de la setmana passada.

Un fill del matrimoni, de 89 i 83 anys, els va trobar sense vida ahir a la tarda a l’anar a visitar-los al seu pis

La Guàrdia Civil va acordonar l’accés a l’habitatge, al segon pis del número 4 del carrer Academia Cerbuna, al centre de Barbastre, i el jutge i el forense van procedir a l’aixecament dels cadàvers per al posterior trasllat a l’Institut Anatòmic Forense d’Osca.

Fonts de la Guàrdia Civil van assegurar ahir a la nit que totes les hipòtesis continuaven obertes, “excepte la de l’assalt, perquè ni els panys ni les finestres no havien estat forçats”, segons va informar Radio Osca, per la qual cosa, la tesi d’un possible “suïcidi pactat” no va ser descartada. Ningú a l’edifici no va escoltar res ni llavors ni durant el cap de setmana, va indicar una veïna a Radio Barbastre.

El mort va ser tinent coronel al quarter general Ricardos de Barbastre, que fa anys va ser enderrocat, i després va ocupar altres destinacions, entre les quals a la província de Lleida. La notícia va provocar una enorme commoció al municipi de Barbastre.

tracking